Doe je ding Floorstelling

 

Wederom Doe je ding Floorstelling na succes van vorig jaar
 
Tijdens de Floor in 2011 was de organisatie benieuwd naar het talent wat er in Schermerhorn in het dorp huisvestte. De uitvoering van deze 1e Doe je ding Floorstelling heeft alle verwachtingen ver overtroffen. Er werd door jong en oud meegedaan en de complimenten van de vele duizenden bezoekers waren daarom ook niet van de lucht voor de deelnemers.
Jeugdige breakdansers met Maickel Jackson, vrolijke dames als LUV en weet u het nog….Boney M met Klaas Krul als Bobby Farrell. Natuurlijk vergeten we de optredens van de kabouters van het Zuidje niet en natuurlijk de buurt Oosteinde oost met hun Hollandse medlie. Gedurft was zeker het optreden van 2 dames achter hun rollator die een lied zongen over de Aldi en iedereen die kon zingen zong mee wat een heerlijk saamhorigheidsgevoel gaf.
Daarom heeft het de organisatie “getriggerd’ om weer een Doe je ding Floorstelling te organiseren. Men kan zich hiervoor opgeven via pr@Floorschermerhorn.nl of telefonisch met Harry op nummer 072-5022236. Er is ruimte voor 9 optredens op zondagmiddag en jong en oud kunnen/mogen meedoen. Let wel: opgeven is nodig en vol is echt vol!