Acties

on

Stichting Nazomerspektakel organiseert gedurende het jaar diverse acties om de kas te vullen waarmee we leuke zaken naar het Nazomerspektakel kunnen halen.
Hieronder de acties welke we ieder jaar houden:

  • Vrienden van de Floor actie
  • Wie heeft de hoogste zonnebloem?
  • Loterij

 

Vrienden van de floor actie;Vriendje voor een tientje’
Iedereen die het Floor Nazomerspektakel een warm hart toedraagt nodigen we uit om Vriend van de Floor te worden. Steun het nazomerspektakel met een minimale bijdrage van € 10,= per jaar of een hoger bedrag naar keuze en u komt in de lijst van “Vrienden van de Floor”. Het geld dat de vrienden bijeen brengen, helpt elk jaar mee om het programma weer spannend en verrassend te maken.
Met de diverse dorpsbewoners die tijdens onze jaarlijkse actie: “vriendje voor een tientje” werden waren we erg blij. Nu vragen wij u om ook “vriend” te worden want ook voor mensen buiten Schermerhorn is dit natuurlijk ook mogelijk. Zo wordt het Floor Nazomerspektakel ook een beetje van u.
Bent u nog geen vriend, maar u wilt het wel worden? Ga dan tijdens uw bezoek naar de info-tent en vul het aanmeldingsformulier in. U krijgt dan direct van ons een leuke attentie waarmee u aangeeft ook vriend te zijn van dit dorpsgebeuren.
Indien u bij thuiskomst overtuigd bent van een leuk dagje uit wat niet veel geld heeft gekost en u wilt dan alsnog vriend worden is dat mogelijk door uw bijdrage te storten op banknummer: NL53RABO0357909798 t.n.v. Floor Schermerhorn o.v.v. Vriendje voor een tientje.

De Floor gebruikt de opbrengst voor het Nazomerspektakel.

Loterij
Ook tijdens Floor Festival zullen er weer mooie prijzen te winnen zijn.

Wie heeft de hoogste zonnebloem?

Later meer hier over op de website.