Acties

Stichting Nazomerspektakel organiseert gedurende het jaar diverse acties om de kas te vullen waarmee we leuke zaken naar het Nazomerspektakel kunnen halen.
Hieronder de acties welke we ieder jaar houden:

  • Vrienden van de Floor actie
  • Plantjes actie
  • Loterij

 

Vrienden van de floor actie;Vriendje voor een tientje’
Iedereen die het Floor Nazomerspektakel een warm hart toedraagt nodigen we uit om Vriend van de Floor te worden. Steun het nazomerspektakel met een minimale bijdrage van € 10,= per jaar of een hoger bedrag naar keuze en u komt in de lijst van “Vrienden van de Floor”. Het geld dat de vrienden bijeen brengen, helpt elk jaar mee om het programma weer spannend en verrassend te maken.
Met de diverse dorpsbewoners die tijdens onze jaarlijkse actie: “vriendje voor een tientje” werden waren we erg blij. Nu vragen wij u om ook “vriend” te worden want ook voor mensen buiten Schermerhorn is dit natuurlijk ook mogelijk. Zo wordt het Floor Nazomerspektakel ook een beetje van u.
Bent u nog geen vriend, maar u wilt het wel worden? Ga dan tijdens uw bezoek naar de info-tent en vul het aanmeldingsformulier in. U krijgt dan direct van ons een leuke attentie waarmee u aangeeft ook vriend te zijn van dit dorpsgebeuren.
Indien u bij thuiskomst overtuigd bent van een leuk dagje uit wat niet veel geld heeft gekost en u wilt dan alsnog vriend worden is dat mogelijk door uw bijdrage te storten op banknummer: NL53RABO0357909798 t.n.v. Floor Schermerhorn o.v.v. Vriendje voor een tientje.

Plantjesactie
Samen met Jeugdraad Schermerhorn werden de mooiste plantjes verkocht op donderdag 21 mei. Floor komt voort uit Floralia en daarmee is deze link dan ook direct gelegd. De samenwerking is voor beide stichtingen een leuke aanvulling op de kas.
Vanaf 18.00 uur werden de mooiste plantjes verkocht door de vele vrijwilligers van beide organisaties.
We zijn erg blij dat u weer flink heeft gekocht van de mooie Vlijtige Liesjes. De Floor gebruikt de opbrengst voor het Nazomerspektakel en de Jeugdraad voor de Spelletjesdagen.

Loterij
Donderdag 6 september vanaf 17:30 uur komen we huis aan huis met de Floorloterij. Dit jaar iets met boter, kaas en eieren wat prima past bij Floor in de Polder. Op zaterdagmiddag om 17:15 uur zal de trekking plaats vinden in de Floortent. Hierbij kunnen de gewonnen prijzen direct worden opgehaald.
Na de Floor hangt de lijst met gewonnen nummers aan het raam bij Westeinde 62 Schermerhorn. Hier kunt u dan uw prijs direct ophalen.
Onderstaande prijzen zijn te winnen;