Acties

Stichting Nazomerspektakel organiseert gedurende het jaar diverse acties om de kas te vullen waarmee we leuke zaken naar het Nazomerspektakel kunnen halen.
Hieronder de acties welke we ieder jaar houden:

  • Vrienden van de Floor actie
  • Plantjes actie
  • Loterij

 

Vrienden van de floor actie;Vriendje voor een tientje’
Iedereen die het Floor Nazomerspektakel een warm hart toedraagt nodigen we uit om Vriend van de Floor te worden. Steun het nazomerspektakel met een minimale bijdrage van € 10,= per jaar of een hoger bedrag naar keuze en u komt in de lijst van “Vrienden van de Floor”. Het geld dat de vrienden bijeen brengen, helpt elk jaar mee om het programma weer spannend en verrassend te maken.
Met de diverse dorpsbewoners die tijdens onze jaarlijkse actie: “vriendje voor een tientje” werden waren we erg blij. Nu vragen wij u om ook “vriend” te worden want ook voor mensen buiten Schermerhorn is dit natuurlijk ook mogelijk. Zo wordt het Floor Nazomerspektakel ook een beetje van u.
Bent u nog geen vriend, maar u wilt het wel worden? Ga dan tijdens uw bezoek naar de info-tent en vul het aanmeldingsformulier in. U krijgt dan direct van ons een leuke attentie waarmee u aangeeft ook vriend te zijn van dit dorpsgebeuren.
Indien u bij thuiskomst overtuigd bent van een leuk dagje uit wat niet veel geld heeft gekost en u wilt dan alsnog vriend worden is dat mogelijk door uw bijdrage te storten op banknummer: NL53RABO0357909798 t.n.v. Floor Schermerhorn o.v.v. Vriendje voor een tientje.

Van 25 maart t/m 29 maart 2019 komen we weer langs de deuren!

Plantjesactie
Samen met Jeugdraad Schermerhorn worden de mooiste plantjes verkocht op donderdag 23 mei 2019. Floor komt voort uit Floralia en daarmee is deze link dan ook direct gelegd. De samenwerking is voor beide stichtingen een leuke aanvulling op de kas.
Vanaf 18.00 uur worden de mooiste plantjes verkocht door de vele vrijwilligers van beide organisaties.

De Floor gebruikt de opbrengst voor het Nazomerspektakel en de Jeugdraad voor de Spelletjesdagen.

Loterij
Ook tijdens Floor Sprookjes zullen er weer mooie prijzen te winnen zijn.

Later meer hier over op de website.