Programma zaterdag

Voor de zaterdag hebben we het volgende (voorlopige) programma:

16.00 – 18.00 Buurtjes-zeskamp
We beginnen de middag sportief en vooral met veel lol tijdens de buurtjes-zeskamp.
Er zijn zes hilarische spellen, die de teams (6-8 personen) in een twee uur durende strijd afwerken.
Lol gegarandeerd! Opgeven via info@floorschermerhorn.nl

16.00 – 18.00 Lampionnen knutselen

Voor de kleintjes hebben we in de Floortent een knutselwerkplaats, waar zij naar hartenlust kunnen bouwen aan hun lampion voor vanavond. Eigen lampjes en stokjes meenemen.

18.00 – 20.00 Dorpsmaaltijd met muziek
Met heel veel dorpsgenoten aan tafel, dát is de dorpsmaaltijd. Wij verzorgen een Koningsmaal met heerlijke heksensoepen, kleurrijk elfenbrood en fabelachtig lekkere worsten. De band Ongeremd verzorgd de vrolijke achtergrond. Ongeremd speelt ‘met een vette knipoog’ zeer herkenbare Nederlands- en Engelstalige popmuziek. Dat wil zeggen dat ze met veel enthousiasme en humor pretpop en recycle-rock brengen van de afgelopen 60 jaar popmuziek.
Er mag gedanst worden!
De kosten bedragen € 5,- per persoon. Opgeven via info@floorschermerhorn.nl


20.00 – 21.00 Lampionnenoptocht door het dorp

We vertrekken vanaf de Floortent. Met de lampionnen die je vanmiddag zelf hebt geknutseld, maken we er een waar lichtjesfeest van. Natuurlijk mogen andere lampionnen ook mee doen.
In een kleurrijke stoet maken we een wandeling door de rijk versierde straten van Schermerhorn en gaan we het Spreukjesbos verkennen. Er zullen een paar sprookjesfiguren meelopen, je mag zelf ook verkleed komen!

20.30 – 00.00 Muziek door het dorp
Terwijl de buurtjes gezellig bij elkaar komen, samen drinken, dansen en kletsen, trekt er een bonte stoet van muzikanten door het dorp.
Vermaard van eerdere jaren zijn de dweilbands Iaadoeje uit Heemskerk en De Kinkeluters uit Heiloo. Zij blazen en trommelen elke buurt in de polonaise.
De band Ongeremd gaat na de dorpsmaaltijd ook nog op pad door het dorp.

Na hun succesvolle debuut van vorig jaar, komen de mannen van De Kanariegele Daf ook weer keihard terug. Zij maken recht toe-recht aan versies van herkenbare klassiekers zoals Mustang Sally, Wooly Bully en Let’s have a Party. Maar bovenal maken ze feest door hun uitstraling en outfits en performance op de gele Daf YA66 uit 1974. Het aanwezige publiek wordt veroverd door de mix van humor, show en gebalanceerd muzikaal samenspel. Waar ze komen wordt het leuk en waar ze waren was het feest.

Alle programma-onderdelen zijn onder voorbehoud.

Tot ziens op de Floor van 09 & 10 september 2023!