Oldtimers

1/1

Oldtimershow Floor Schermerhorn 2020

Zondag 13 september 2020 is het weer zo ver: de oldtimershow van Floor Schermerhorn! Bent u oldtimer bezitter, dan wilt u dit niet missen! Meedoen aan de oldtimershow is een mooie kans om uw pronkstuk te tonen aan een breed publiek. Ook dit jaar zullen wij voorafgaand aan de oldtimershow een prachtige toertocht aanbieden. Er zullen in principe drie verschillende tochten worden gereden: een voor brommers, een voor trekkers en een voor alle overige voertuigen. Doordat de toertocht voorafgaand aan de show plaatsvindt, bent u na de show vrij om in het dorp te blijven genieten van de gezelligheid. In onze floortent is het goed toeven met een hapje en een drankje en live muziek.

U kunt zich vanaf 09.30 uur melden bij de Museummolen aan de Noordervaart, waarvandaan we om 10.00 uur vertrekken voor de toertocht. Na deze tocht, maar natuurlijk ook als u besluit niet aan de tocht deel te nemen, kunt u zich vanaf 11.00 uur weer melden bij de Museummolen. We staan dan voor u klaar met een lekkere kop koffie en een plak cake. Om 12.00 uur zullen we in optocht het feestelijk versierde dorp ingaan en ons al rijdend aan het publiek tonen. Tussen 12.00 uur en 15.00 uur blijven alle oldtimers opgesteld staan in het dorp.

Als u zin hebt om aan de show deel te nemen, wilt u ons dan even een mailtje sturen (oldtimers@floorschermerhorn.nl)? Zou u daarin aan willen geven met wat voor voertuig en met hoeveel personen u komt? Dan zorgen wij voor voldoende koffie met wat lekkers.