COVID – 19

on

Geen Sprookjes-Floor dit jaar.

Met pijn in ons hart moeten we aankondigen dat ‘Floor in Sprookjes’ helaas niet in dit jaar, maar pas in 2021 plaats zal vinden. Hiermee hebben wij als Floor-comité moeten inspelen op de maatregelen die door de overheid actueel zijn inzake het Coronavirus. Alle evenementen tot 1 september zijn verboden, voor ons is de onzekerheid te groot om al in het 2e weekeinde van september een dorpsfeest te organiseren.

Wij hebben daarom besloten alle activiteiten, acties en organisatie een jaar op te schuiven. Natuurlijk is de teleurstelling binnen ons comité groot, maar gezondheid en veiligheid staan voorop. We rekenen dan ook op begrip voor deze beslissing en hopen dat wij ook volgend jaar weer een beroep op al onze enthousiaste vrijwilligers en sponsors kunnen doen.

Wie zich al heeft aangemeld als ‘Vriend van Floor 2020’ is daarmee ook alvast Vriend van het volgend jaar.

Wij wensen iedereen, desondanks, een prachtige zomer en een fantastische nazomer, blijf vooral gezond en denk een beetje om uw buurtjes en elkaar! Mochten de regels een versoepeling bieden en er ontstaan kleinere initiatieven in de nazomer, dan denken we graag mee!

Graag tot ziens bij ‘Floor in Sprookjes’ op 11 en 12 september 2021