Stichting Nazomerspektakel Floor Schermerhorn organiseert gedurende het jaar diverse acties om de kas te vullen waarmee we leuke zaken naar het Nazomerspektakel kunnen halen.
Hieronder de acties welke we ieder jaar houden:
* Vrienden van de Floor actie
* Plantjes actie
* Rabobank fietstocht
* Loterij

Op donderdag 8 september a. s. komen de vrijwilligers weer langs de deuren om loten aan de man/vrouw te brengen. Aan deze loten zit een leuke attentie met verrassing welke direct gebruikt kan worden tijdens het Floorweekend. Dit jaar komen we met wederom een leuk hebbedingetje om direct tijdens het feestelijke weekend te gebruiken.
Zaterdagmiddag 10 september om 16:00 uur worden de prijzen getrokken waarna de winnaars hun prijs af kunnen halen in de infowagen van de Floor.

Vrienden van de floor actie
Vriendje voor een tientje
Iedereen die het Floor Nazomerspektakel een warm hart toedraagt nodigen we uit om Vriend van de Floor te worden. Steun het nazomerspektakel met een minimale bijdrage van € 10,= per jaar of een hoger bedrag naar keuze en u komt in de lijst van “Vrienden van de Floor”. Het geld dat de vrienden bijeen brengen, helpt elk jaar mee om het programma weer spannend en verrassend te maken.
Met de diverse dorpsbewoners die tijdens onze jaarlijkse actie: “vriendje voor een tientje” werden waren we erg blij. Nu vragen wij u om ook “vriend” te worden want ook voor mensen buiten Schermerhorn is dit natuurlijk ook mogelijk. Zo wordt het Floor Nazomerspektakel ook een beetje van u.
Bent u nog geen vriend, maar u wilt het wel worden? Ga dan tijdens uw bezoek naar de info-tent en vul het aanmeldingsformulier in. U krijgt dan direct van ons een leuke attentie waarmee u aangeeft ook vriend te zijn van dit dorpsgebeuren.
Indien u bij thuiskomst overtuigd bent van een leuk dagje uit wat niet veel geld heeft gekost en u wilt dan alsnog vriend worden is dat mogelijk door uw bijdrage te storten op banknummer: NL53RABO0357909798 t.n.v. Floor Schermerhorn o.v.v. Vriendje voor een tientje.

Plantjesactie
Samen met Jeugdraad Schermerhorn werden de mooiste plantjes verkocht op donderdag 21 mei. Floor komt voort uit Floralia en daarmee is deze link dan ook direct gelegd. De samenwerking is voor beide stichtingen een leuke aanvulling op de kas.
Vanaf 18.00 uur werden de mooiste plantjes verkocht door de vele vrijwilligers van beide organisaties.
We zijn erg blij dat u weer flink heeft gekocht van de mooie Vlijtige Liesjes. De Floor gebruikt de opbrengst voor het Nazomerspektakel en de Jeugdraad voor de Spelletjesdagen op 14 en 15 augustus a.s.

Rabobank fietstocht
Op zaterdag 6 juni deden we weer mee met deze sponsortocht over 35 kilometer. Het was een erg gezellige en mooie tocht over de gemeente grenzen van onze gemeente Alkmaar. Het was een door zon overgoten dag wat de pret natuurlijk niet kon drukken.
Indien u volgend jaar ook mee wil met ons horen we dat graag.